Verkkokauppaan

torstai 12. tammikuuta 2017

Uuden lastenmalliston ekat tulokkaat!

Uusi Pouta-lastenmallisto julkaistaan virallisesti vasta myöhemmin keväällä, mutta Poutapukimon verkkokauppaan ja Facebook-sivullemme on jo nyt ilmestynyt myyntiin muutama maistiainen tulevasta.
Pouta on tyyliltään höpsö, taiteellinen ja rönsyilevä merkki (kuten tekijänsäkin), ja sitä tyyliä edustavat myös nämä ihanat uutuudet, jotka on tehty alusta alkaen Suomessa. Myös kaikki näiden tuotteiden materiaalit ovat kotimaisia. Kankaat on neulottu Orivedellä ja painettu Aitoossa.

Yksi osa Poudan suunnittelufilosofiaa on se, että lasten kuuluu päästä liikkumaan vaatteissaan mukavasti, ja että vaatteet kannustavat johonkin kivaan yhteiseen tekemiseen - oli se sitten leikki, liikunta, sadunkerronta tai vaikka kaikki edellämainitut kerralla. Jekku-housuissa kutsu liikkuvaan leikkiin on aika ilmeinen, sillä inspiraation lähteenä olivat villit pikkuninjat ja suloiset balleriinat, joiden yhdistelmästä muotoutuu hauska ja leikkisä kantapäistä avoin housupari.

Tähän mennessä ei ole tullut vastaan yhtäkään pikkuipanaa - ninjaa tai balleriinaa, joiden  mielestä nämä eivät olisi superhauskat! Syvä metsänvihreä väritys yhdistettynä kirpeään keltaisenvihreään on kiva kombo, joka on helppo parittaa esim. erilaisiin graafisiin raitapaitoihin, harmaan sävyihin, tummanlilaan, vaaleaan roosaan, sinapinkeltaiseen tai vaikka armykuosiin.Lahjeosan alla voi vallan mainiosti käyttää sukkia, sillä ne mahtuvat sinne hyvin. Talvella lahkeet sujahtavat saappaisiin ilman hankalia "sukkalukkoja", sillä lahkeensuut pysyvät ihan kiltisti aloillaan pukiessa. Kesällä housut näyttävät tosi hauskoilta kengistä kurkkiessaan, varsinkin tyttöjen avokkaissa. Halutessaan lahkeen voi toki rypyttää/kääntää myös nilkan ympärille kokonaan pois tieltä.Mimi-tunika on paranneltu muunnelma Viipula-tunikasta. Helmaa on pidennetty edestä ja takaa, ja hihoihin ja pääntielle on lisätty kontrastiväriset resorit. Pitkät hiharesorit ovat siitä huippukätevät, että niiden avulla vaatteeseen voi varata hieman kasvunvaraa, kun hihat voi liian isosta vaatteesta kääntää lyhyemmäksi. Raglanhiha mahdollistaa hyvän istuvuuden eri kokoisille hartioille. Kesäaikaan resorin avulla hihan voi kääntää käytännölliseen 3/4-mittaan.

Mimin helmaa on käytännön syistä vähän kavennettu, mutta siinä on edelleen viistetyt hulmuhelmat, joiden kanssa voi pyörähdellä. Jekku-housuihin yhdistettynä tunika käy kivasti vaikka tanssitunnille!

Kangas on oman tuotantomme Aprikoosipuu-puuvillatrikoota, josta on saatavilla myös naisten kotimaisia trikoomekkoja ja ihania keväisiä pompulahuiveja.

Tämän postauksen lastenvaatteita on saatavilla verkkokaupassa neljässä eri koossa välillä 86-128.

Ps. Odottelemme uusia kankaita saapuviksi lähiviikkoina...!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma kuva
Poutapukimo-verkkokaupan blogi. Suloisia lastenvaatteita, satunnaista ompelua.