Verkkokauppaan

torstai 24. marraskuuta 2016

Ihana huivi & uuden vuoden päätökset

Huivi ja muut kaltaisensa löytyvät nyt puodista, klik! 

Vuodenvaihde on loistava hetki uudistuksille, ja silloin on myös jotenkin keskimääräistä hyväksyttävämpää pyörtää päätöksiä ja tehdä uusia, parempia. Voi ikäänkuin kääntää takkinsa sillä verukkeella, että kun tää puoli nyt vaan on nätimpi.

Itse en ole enää vuosiin tehnyt niitä varsinaisia lupaus-lupauksia uudelle vuodelle (muuta kuin ehkä vitsillä), sillä pelkkä simppeli päättäminen on paljon mukavampaa. Lupaus jää aina jonnekin hämärän rajamaille odottamaan täyttymystään, kun taas päätös tehdään heti, eikä siitä voi venkoilla. Tehty mikä tehty, so to speak.

Omat päätökseni koskevat lähinnä verkkokauppaa ja tätä blogia, ja suuntia joihin aion molempia tänä vuonna viedä. Olen tehnyt tasan kaksi päätöstä:

1. Ihan ekanakin aion muuttaa tätä blogia sisällöltään monipuolisemmaksi. Ja kyllä, olen pyhästi päättänyt myös postata useammin. Haluan, että blogi on oleellinen osa sitä yrityspresenssiä, mitä netissä välitän. (Ja kyllä juu, osasyynä on sekin että olen kirjoitellut blogia nyt tasan kymmenen vuotta, enkä ilmeisesti vaan osaa lopettaa.)

2. Tokana, vaan ei yhtään vähäisempänä, aion panostaa verkkokaupan puolella yhä enemmän kotimaisuuteen ja siihen ydinosaamiseen, mitä parhaiten osaan - eli vaatteen valmistukseen ja suunnitteluun. Tämä taas tarkoittaa sitä, että ulkolaisesta tavarasta ja lifestyle-konseptista on pakko luopua, tai ainakin on muunnettava sitä selkeästi kotimaiseen muotoon.

On nimittäin ihan pakko hyväksyä se tosiasia, että oma vaatemerkki on ykkösprioriteetti ihan kaikessa, sen vain on oltava. Muuten se kilpailee huomiosta ja näkyvyydestä jopa omassa verkkokaupassaan. Ja olen myös vähän väsynyt siihen, että joskus ulkopuoliset tahot mainostavat kaikkia kauppani tuotteita kotimaisiksi, vaikkeivät ne sitä ole. En halua kunniaa asioista, jotka eivät minulle kuulu.

Siinäpä ne, kaksi suurinta. Kyllä niiden parissa saa muutaman työtunnin ähertää :D

Hyvää vuoden alkua kaikille blogin lukijoille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma kuva
Poutapukimo-verkkokaupan blogi. Suloisia lastenvaatteita, satunnaista ompelua.