Verkkokauppaan

sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Taskutunika tytölleTämä lasten Ottobren Flycatcher-kaava on kummitellut kauan takaraivossani vaatteena, joka on aivan pakko joskus tehdä. Kaava on aivan kertakaikkisen ihana, ja kaikki versiot joita olen tästä nähnyt muiden ompelemana, ovat olleet tosi kauniita. Loistava kaava, siis.

Puodin puolelta oli jäänyt jostain projektista yli pieni hukkapala Helmipilvet-trikoota, ja palan osuessa käteen kankaita järjestellessä oli melko päivänselvää, mihin sen käyttäisin. Kaveriksi kaappasin Poppanavakan laadukkaan puuvillamodaalisekoitteen (sävy Auringonkukka), ja mainio kesävärikombo olikin sitten siinä!

Aika ihana ja huoleton vaate, kelpuuttaisin mallin itsellenikin. Saattaa olla, että syksyn tullen on aivan pakko tehdä tästä myös pitkähihainen versio.

Tykkäsin, että tämä malli oli tosi helppo ja nopea tehdä taskuista huolimatta. Parasta kuitenkin on se, että tunikan saaja itse on ihan pähkinöinä, eikä paitaa saisi oikein laittaa edes pesuun ilman tarkkaa kuvausta siitä, koska se on taas käyttövalmiina :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma kuva
Poutapukimo-verkkokaupan blogi. Suloisia lastenvaatteita, satunnaista ompelua.