Verkkokauppaan

maanantai 7. joulukuuta 2015

Villiä melskettä, helinää helskettä

Melkoista pyöritystä on riittänyt kuluneina viikkoina! Välillä tuntuu, että elämä on muuttunut ihan käsittämättömäksi sirkukseksi.

Yhdessä vaiheessa oli sellainen olo, että on aina perjantai. (Parempi sekin kuin aina maanantai, right..?) Nyt alkaa tuntua, että joulukuu on kohta puolivälissä ja olen hädin tuskin ehtinyt rekisteröidä kauppoihin ilmaantuneet joulukoristeet.

Hiljaiselolla pyörinyt elämä kulkee nyt fastforwardina eteenpäin. En valita kumminkaan.

Oma nettikauppani nimeltään Poutapukimo saatiin auki viime viikolla ja sehän löytyy siis täältä, KLIK. Mieluusti kuulisin ajatuksia ja mietteitä ihan kaikesta kaupan suhteen, miltä näyttää, toimiiko kaikki niinkuin pitää, onko tietoa tarpeeksi, miten vaatteet istuvat, jne. Kertokaa kaikki mitä mieleen tulee!


Olen itse ihan tosi pähkinöinä kaikesta, mitä olen kauppaan hankkinut ja varsinkin siitä, mitä olen suunnitellut tulevaksi. Hätähousuna koen vain todella tuskalliseksi sen, että ensin puotiin pitää saada enemmän liikennettä ja asiakkaita ennen kuin valikoimaa voi laajentaa. Haaveksin jo kaikesta ihanasta, mitä esimerkiksi pienille pojille voisi hankkia, mutta ihan vielä ei ole mahdollisuuksia siihen. Krääh.

Sillä välin aika kuluu äärettömän puuduttavien asioiden parissa. Hakukoneoptimointi on ollut itselleni aina kirosana, mutta nyt siihenkin on pakko paneutua. Google rankkaa korkeimmalle sellaiset sivut, joihin on linkitetty paljon, ja voitte kuvitella että viikon vanhaan kauppaan ei kovin montaa linkkiä vielä vie...Olen tehnyt tänä vuonna hämmentävän paljon jouluun liittyviä askarteluja, ja syytän siitä kyllä tätä kiirettä ainakin osittain. Yleensä nimittäin koen askartelemisen ihan jo itsessään stressaavana :D. Nyt koti täyttyy salavihkaa kirjansivukuusista ja tapettitähdistä.

En se minä ollut, se oli ressi.


Aikana ennen lapsia en ymmärtänyt joulukoristeiden päälle oikein mitään, mutta nykyään nuo kimaltelevat pilliliipari-ipanatkin tuntuvat ihan kuuluvan sisustukseen. Ja nyt niillä on oma joulukuusi!

Tuumasin, että voisin tekaista jonkun jouluaskarteluspesiaalin yhteenvetona näistä kaikista koristeista. Kaikkiin nimittäin löytyy ohjeet netistä.

Mutta viettäkää sitä ennen ihanan leppoisa alkuviikko! Itsekin lupaan yrittää. Pakolliset joululahjaostot hieman haittaavat vielä tahtia, mutta laiskana suoritan nekin helpomman kautta, eli netistä. Ellokselta ainakin löytyy yhtä sun toista kivaa, ja näitä netistä löytyviä alekoodeja hyödyntämällä saattaa jopa päästä vähän halvemmalla :). Ihanaa Joulun odotusta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma kuva
Poutapukimo-verkkokaupan blogi. Suloisia lastenvaatteita, satunnaista ompelua.