Verkkokauppaan

maanantai 28. joulukuuta 2015

Ihania mekkoja kruunutaskuilla!Kun omat tyttöni olivat pienempiä, tunsin ärtymystä kauppojen synkeästä talviväritarjonnasta ja siitä, että paksujen talvimekkojen alle oli vaikea löytää mukavia, yhteensopivia vaatteita.

Eniten ärsyttivät ne värit! Luumunvioletti ja musta kuuluvat kyllä syksyyn, mutta eivät lasten vaatteisiin - eivät ainakaan omanarvontuntoisten pikkuprinsessojeni mielestä ;D. Ja kun mekot ja hameet vain ovat ihania ympäri vuoden (omastakin mielestäni), niin miksi ihmeessä niihin pukeutuminen on tehty talvisaikaan niin vaikeaksi? Paksuja kankaita, synkkiä värejä... äh.

Voisi kaiketi sanoa, että siitä se ajatus ja kipinä oman malliston konseptiin sitten lähti. Kaipuusta lämpöön ja iloisuuteen, ja vapauteen ikuisesta sesonkivaatevankilasta. Tavoitteena tuottaa lapsille vaatteita, jotka eivät ole retroja tai graafisia mustia perunasäkkejä, vaan kauniita sillä perinteisellä tavalla, ilman räikeyttä tai synkkyyttä.

Nettikauppaan on jo ilmestynyt iso osa Poudan Pilvilinnat-mallistosta, mutta muutama varsin spesiaali ihanuus on vielä talven mittaan tulossa <3. Malliston teemana on pienten prinsessojen haaveet ja unelmat, ja tulevissa tuotteissa nähdään juuri niitä, eli paljon kruunuja ja liehuvia helmoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma kuva
Poutapukimo-verkkokaupan blogi. Suloisia lastenvaatteita, satunnaista ompelua.